Automatické zapínanie svetiel

Spínač denného svietenia T SWITCH

Univerzálny spínač svetiel KEETEC T SWITCH určený pre automatické zapínanie denného svietenia vozidla. Zariadenie sníma úroveň napätia alebo informáciu o dobíjaní akumulátora vo vozidle.

T SWITCH TEMPO zabezpečuje automatické zapnutie svetiel (parkovacích aj stretávacích) po naštartovaní vozidla. Jeho prednosťou je jednoduchá konštrukcia, bezúdržbová prevádzka a ľahká montáž do vozidla. Pripája sa paralelne na vypínač svetiel vozidla, ktorý zostáva pri automatickom zapnutí svetiel vo vypnutej polohe. T SWITCH TEMPO obsahuje komfortnú funkciu “Coming home”. Taktiež obsahuje vstup, ktorý zabezpečí automatické odpojenie stretávacích svetiel pri zapnutí diaľkových svetiel (žiarovky typu H4).

Funkcia Coming home: táto funkcia zabezpečuje automatické rozsvietenie stretávacích svetiel na 30 sekúnd pri odomknutí / zamknutí vozidla (potrebné prepojenie s autoalarmom alebo centrálnym zamykaním vozidla). Pokiaľ zapnete zapaľovanie skôr, ako uplynie táto doba, svetlá sa automaticky vypnú.

  • automatické zapnutie svetiel nárastom napätia palubnej siete. Spínacie napätie je nastaviteľné (od výroby je nastavené na 13V)
  • vstup na odpojenie stretávacích pri zapnutí diaľkových svetiel
  • vstup na aktiváciu funkcie "Coming home"
  • 3x oddelené výstupy na parkovacie svetlá
  • max. prúdové zaťaženie 2x30A
  • nulový prúdový odber vo vypnutom stave

 

Cena od 85 € s DPH a montážou.

 

Svetelný senzor DB600D

Svetelný senzor DB600D zabezpečuje automatické spínanie svetiel vozidla v závislosti od intenzity vonkajšieho svetla ( za šera / v tuneli) s možnosťou nastavenia citlivosti. Senzor obsahuje zabudovaný spínač pre deaktivovanie zariadenia.

Svetelný senzor zabezpečuje automatické spínanie svetiel vozidla v závislosti od intenzity vonkajšieho svetla ( za šera / v tuneli) s možnosťou nastavenia citlivosti. Senzor obsahuje zabudovaný spínač pre deaktivovanie zariadenia.

2 režimy:

1, ak sa snímač umiestni na tmavú podložku, slúži ako jednoduchý modul pre automatické rozvecovanie svetiel

2, ak sa snímač umiestni na čelné sklo, rozsvecovanie svetiel bude v závislosti od vonkajšieho svetla (tma, tmavé prostredie, tunely, podzemné garáže, hustý dážď, sneženie ...)

Pri použití senzoru v kombinácii s LED svetlami pre denné svietenie, sa stretávacie svetlá automaticky zapnú pri vjazde do tunela a znovu vypnú pri jeho opustení, takisto večer pri zotmení.

    

Cena od 85€ s DPH,- s montážou

 

UA-22225986-24