Pandora zabezpečenie MOTO


Pandora  MOTO EVO

Pandora SMART MOTO je dvojcestný alarm navrhnutý pre zabezpečenie motocyklov s možnosťou diaľkového štartu a telemetrickými funkciami pre ešte vyššiu úroveň zabezpečenia a kontroly. Systém autorizuje majiteľa pomocou dizajnového minimalistického prívesku alebo prostredníctvom mobilnej aplikácie.

Dokonalý bezpečnostný systém zabalený v praktickom, odolnom a funkciami nabitom balení – to je Pandora SMART MOTO. Dvojcestný autoalarm komunikujúci na kódovanej frekvencii spolu s ďalšími bezpečnostnými prvkami vytvára neprekonateľný systém zabezpečenia doplnený komfortnými funkciami.

Aplikácie pre smartfóny

Zabezpečenie motocykla na jediný dotyk prsta nie je s aplikáciami Pandora pre systémy Android a iOS žiadny problém. Užívajte si skutočné pohodlie s modernou aplikáciou a intuitívnym ovládaním v reálnom čase.
Integrovaná záložná batéria

Alarm Pandora MOTO je štandardne vybavený integrovanou záložnou batériou, ktorá predlžuje prevádzkovú dobu a zabezpečuje funkčnosť systému aj po odpojení napájania akumulátorom motocykla.
Úplné zabezpečenie

Vďaka 3D snímaču pohybu a zrýchlenia umožňuje Pandora MOTO okrem štandardnej ochrany tiež sledovanie otrasov, zmeny náklonu a pohybov motocykla.
Diaľkový štart

Pandora SMART MOTO ponúka majiteľovi možnosť naštartovať svoj motocykel na diaľku alebo nastaviť automatický štart na základe času, poklesu teploty či napätia na akumulátore a to priamo v menu diaľkového ovládača.
Záruka kvality

Systémy Pandora sú kompletne vyvíjané, vyrábané a testované tímom špičkových inžinierov v jedinom výrobnom závode a pred doručením sú podrobené niekoľko násobnej kontrole, vďaka čomu je dosahovaná najvyššia úroveň kvality.

Cena s montážou 660 € s DPH

 

Pandora MOTO EU

Pandora MOTO je dvojcestný alarm navrhnutý pre zabezpečenie motocyklov s možnosťou diaľkového štartu a telemetrickými funkciami pre ešte vyššiu úroveň zabezpečenia a kontroly. Diaľkové ovládanie s prehľadným LCD displejom vás informuje o aktuálnom stave vášho motocykla nech už parkujete kdekoľvek.

Dokonalý bezpečnostný systém zabalený v praktickom, odolnom a funkciami nabitom balení – to je Pandora MOTO. Dvojcestný autoalarm komunikujúci na kódovanej frekvencii spolu s ďalšími bezpečnostnými prvkami vytvára neprekonateľný systém zabezpečenia doplnený komfortnými funkciami.

 Cena s montážou 432 € s DPH

 

* celkova cena motoalarmu zavisí od značky motocykla, preto treba kontaktovat montažne stredisko B&B auto-elektro, s.r.o

UA-22225986-24